FUNCLUB Gothica 1,2,3
Łowcy Smoków
ja tam lubię stary i nowy obóz ale stary bardziej bo można szypciej zostać magiem
W nowym też łatwo ale najleprzy przedobry jest KLASZTOR PRADAWNYCH jest bardzo dużo kamieni tp weszłem do 1 prowadzi do podziemi da sie wrucic za pomocą runki od elie nel jest krysztal co cie tepuje w rurzne miejsca i nieaktywny kamien
i co nawiekrzy jest chyba dotego podziemia 3x wiekrze od starego obozu chtką jets cała świątynia
Łowcy Smoków
Kod żeby sobie chodzić inaczej to KOPACZ-tired,CIEŃ-relaxed,MAGNAT-arrogance,STRAŻNIK-militia,MAG-mage.Żeby uciekać wpisujemy flee,oczywiście w konsoli wpisujemy apply overmyds humans_,dla przykładu apply overmyds humans_tired.w atrybutach czyli w b wpisujemy MARVIN wychodzimy i naciskamy F2. GONZALES dziękuje.
wow ja se z miecz strzelam albo robie topur beserkera na 1r robie płonące miecze że nic niewidać tylko ogień i zjadam se zbroje
o tym też słyszałem
Łowcy Smoków
ja lubie stary obóz ale dziwne jest to że najbardziej w gothikach chcę być w straży(:
ja lubie nowy obóz bo oni starali się wysadzić bariere co było lepsze od starego obozu i obozu sekty lepszy od starego bo stary obóz chciał przesiedzieć całe swoje życie w koloni a od sekty jest lepszy bo oni śięmodlili do niszczycielskiego demona i dlatego że jak chcieli się z nim skontaktować z tym bogiem to palili zielsko
dlatego uważam że nowy obóz jest najlepszy
Łowcy Smoków
tak ale jeśli chcesz przejść gre muzisz wybić cały obóż żeby dojść do kopca rudy i naładować uriziela
co prawda to prawda
ale wiesz z urizielem to można kozaczyć
my tu gadu gadu o gothicu 1 ale mam pytanie dotyczące gothica 2 gdzie jest obóz piratów ???????????????????????? prosze o szybką odpowiedz pliss będę wdzięczny
Ostatnio edytowany przez bezi99 (2009-11-30 19:14:17)